Coaching en Intervisie

Coaching en Intervisie bij Samenwerking

Hoeveel men ook leert over intergemeentelijke samenwerking en shared services, er dienen zich altijd nieuwe situaties aan waar het complex kan zijn om te bepalen wat de juiste koers is, voor u, de organisatie, het samenwerkingsverband. Hierin spelen veelal verschillende factoren een rol, van puur praktische en kwantificeerbare tot politieke en persoonlijke. Hoe opereert u in deze context?

Coaching
Het kan af en toe nuttig zijn om dan met iemand van buiten vertrouwelijk te sparren, over uw eigen inzet, de interne verhouding met uw collega’s en ambtenaren, de relaties binnen het samenwerkingsverband, de vraag naar de beste strategie.

Intervisie
Omdat collega’s in een zelfde positie vaak met vergelijkbare vragen te maken krijgen, kan het ook nuttig zijn om in een vertrouwelijke omgeving dilemma’s te delen, en persoonlijk advies te krijgen.

Henriƫtte van den Heuvel coacht en begeleidt intervisiegroepen, waar zij gebruik maakt van haar ervaring binnen de overheid met zowel strategie en beleid als intergemeentelijke samenwerking en shared services. Zij is tevens psycholoog en gepromoveerd op interpersoonlijke relaties.

Bent u geĆÆnteresseerd, neem dan direct contact met haar op via de mail henriettevdheuvel@mac.com of via de telefoon 06 38507656.