Koersbepaling in een stroomversnelling. Andere tijden, ander leiderschap, andere bedrijfsvoering.

Vanwege de nieuwe ontwikkelingen zijn we genoodzaakt de werkconferentie dit jaar digitaal te laten plaatsvinden, en zijn er veranderingen in de opzet en inhoud.

Het wordt een rijk en gemêleerd programma. Met zowel strategische vraagstukken, meer specialistische onderwerpen en een aantal workshops over wat alle gemeenten nu op te lossen hebben vanwege het Corona virus. Denk aan onderwerpen als “Hoe werken we in de toekomst? Bricks, bytes en behaviour“, “De crisis als kans: Investeren en bezuinigen“, “Samenwerken over de gemeentegrenzen heen“, “SSC’s zijn de dino’s van de gemeentelijke bedrijfsvoering!“, “Vinger aan de pols – Meten en aanpakken in coronatijd“, “Toolkit sociale cohesie“, “Datagedreven werken” en “Doorontwikkeling intergemeentelijke SSC’s“.

14.00 Centrale opening

15.00 Workshop ronde 1 (5 parallelle workshops)

16.00 Workshop ronde 2 (5 parallelle workshops)

17.00 Centrale afsluiting

Het volledige programma staat uiterlijk 18 oktober online. Je kunt bijdragen tegemoet zien vanuit in ieder geval de volgende deelnemers aan het netwerk: Amsterdam, Den Haag, Deventer, Groningen, Maastricht. Rotterdam, Zaanstad, en de SSC’s de Connectie, Drechtsteden en ONS.

Je kunt zich hier vast aanmelden. Rond 18 oktober ontvang je dan de verdere informatie over het programma.

Vanaf 18 oktober kunt je je ook inschrijven voor de verschillende onderdelen. Je ontvangt dan per onderdeel een uitnodiging met een Teams-link.

Deelnemers
Dit jaar is deelname aan de werkconferentie uitsluitend mogelijk voor management en medewerkers van de deelnemende organisaties aan het netwerk en hun collega’s bij andere gemeenten (/overheidsorganisaties).

Conferentie voor en door gemeenten zelf
Als altijd wordt de conferentie mogelijk gemaakt door de directeuren die zich hebben verenigd in het directeurennetwerk bedrijfsvoering van de 100.000+ en grotere SSC’s in de bedrijfsvoering:

Gemeenten
Almere
Amsterdam
Apeldoorn
Breda
Den Haag
Deventer
Ede
Enschede
Groningen
Haarlemmermeer
Hilversum
Leeuwarden
Maastricht
Nijmegen
Rotterdam
Tilburg
Utrecht
Westland
Zaanstad

SSC’s
De Connectie
Arnhem, Rehden, Renkum
Drechtsteden
Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht
Duo+
Ouder-Amstel, Diemen en Uithoorn
ONS
Dalfsen, Kampen, Provincie Overijssel, Westerveld en Zwolle
Servicepunt71
Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoud