Werkconferentie 2015

Schermafbeelding 2015-08-28 om 16.43.21Met veel plezier kijken we terug naar de inspirerende 7e werkconferentie die dit jaar op 14 oktober werd de gehouden in de gemeente Eindhoven. Dankzij de bijdragen van de participerende 100.000+ gemeenten was de conferentie weer gratis toegankelijk voor management en adviseurs van gemeenten en andere overheden. Zo’n 150 mensen waren deze keer bijeen in de Lichttoren, en namen actief deel aan alle discussies – plenair, in workshops en ronde tafels, en ook tijdens de pauzes tussendoor. De conferentie dient daarmee twee doelen: kennissen en ervaringen delen en elkaar leren kennen.

Een deel van de presentaties staat inmiddels online. Ook kunt u evenals vorig jaar binnenkort een e-Magazine verwachten met impressies van wat de 14e aan de orde kwam.

De landelijke werkconferentie wordt in opdracht van het Directeurennetwerk SSC/Bedrijfsvoering van de 100.000+ gemeenten georganiseerd door het Platform Shared Services bij de Overheid. Deelnemende gemeenten en shared services organisaties zijn: Alkmaar Almere Amsterdam Apeldoorn Arnhem Breda Den Haag Deventer Drechtsteden Ede Eindhoven Emmen Groningen Haarlem Hilversum Maastricht  Meerinzicht Roosendaal Rotterdam Servicepunt71 Tilburg Utrecht Venlo Westland Zaanstad Zwolle/Kampen/Overijssel